La Cantine


Jozef Vandaleplein 7a 8500 Kortrijk
0475237671 Klik om te bellen

Over La Cantine

Waarom is La Cantine de beste keuze voor jou?

La Cantine, lunch, coffee, take away. De afhaalgerechten weerspiegelen de keuze van Lieve bij de opstart van het restaurant. Eerlijke keuken, gebaseerd op gezonde gerechten met verse groenten. In Kortrijk zijn wij gekend als "Byttebier - La Cantine" omdat de geschenkenzaak Byttebier onderdak verleent aan La Cantine sinds 2017, in een historisch pand.

Meer over La Cantine:

La Cantine is een kleine familie onderneming waar inhoudelijk en wat keuken betreft Lieve centraal staat. Sofie organiseert het restaurant, Koen volgt administratief op. Samen met ons vast en flexibel team willen wij vooral tevreden terugkerende klanten.

Wat kan La Cantine je bieden?

Het team van La Cantine focust op gezond en lekker in een gezellig kader, met een vriendelijke service. De gezelligheid van het pand en de combinatie met de keuken biedt een antwoord op de zoektocht van zowel Kortrijkzanen, toeristen als shoppers uit de regio.

Wie gingen je voor?

La Cantine verheugt zich om de klanten van alle leeftijden, vriendinnen, jonge koppels, gezinnen met kleine of grotere kinderen, oma's en opa's.

La Cantine in het kort

Geopend op

Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Keuken

Mediterraan

Bezorgen mogelijk

Ja

Bezorgtijd

Meer dan 45 minuten

Onze locatie

Logo La Cantine

La Cantine

La Cantine


Jozef Vandaleplein 7a 8500 Kortrijk
0475237671 Klik om te bellen